Centrale Verwarming Hout - Gaskachels Diverse Sanitair Riolering - Hemelwater Dakmaterialen Installatiematerialen

Langerak Doe Het Zelf

Hier vindt u alle produkten die wij in onze winkel verkopen. Tevens staat er bij hoeveel we er van op de plank hebben... Als de specialist van Utrecht op het gebied van Sanitair, CV, Riolering en Dakbedekking kunnen wij nog veel meer mooie produkten voor u bestellen!

 
 

uponor buis wit op rol20x2.25 mm rol=100 pers prijs per meter
Investeer in hoogwaardige waterleidingen met de Uponor buizen op rol, met een afmeting van 20x2.25 mm. Deze duurzame en flexibele buizen, verkrijgbaar bij Langerak Doe-Het-Zelf in Utrecht, bieden een betrouwbare oplossing voor uw sanitair- en verwarmingssystemen.

Productkenmerken:

  1. Flexibele PEX-constructie: Uponor buizen zijn gemaakt van cross-linked polyethyleen (PEX), wat zorgt voor een hoge mate van flexibiliteit. Dit maakt ze gemakkelijk te installeren, zelfs in lastige hoeken en bochten.

  2. Duurzaamheid en weerstand: Dankzij de cross-linked structuur zijn Uponor buizen bestand tegen hoge temperaturen, druk, barsten en scheuren. Dit resulteert in een lange levensduur en betrouwbare prestaties.

  3. Corrosiebestendig: Uponor buizen zijn bestand tegen corrosie en roestvorming, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in diverse omgevingen, inclusief vochtige en corrosieve omstandigheden.

  4. Compatibiliteit met fittingen: De buizen zijn compatibel met verschillende fittingen en verbindingssystemen, zoals persfittingen, koppelingen en knelkoppelingen, wat zorgt voor veelzijdigheid in installatieopties.

  5. Hygiënisch: Het PEX-materiaal van Uponor buizen is van nature bestand tegen de groei van bacteriën en schimmels, wat bijdraagt aan een schone en hygiënische watertoevoer.

  6. Kostenbesparend: De flexibiliteit en eenvoudige installatie van Uponor buizen kunnen helpen bij het besparen op installatiekosten en materiaalverlies, waardoor ze een kostenefficiënte oplossing vormen voor diverse toepassingen.

Gereedschapverhuur:

Bij Langerak Doe-Het-Zelf in Utrecht verhuren wij ook verschillend persgereedschap voor het installeren van buizen op rol, zowel elektrisch als handmatig. Let op: voor persgereedschap voor gasbuizen is elektrisch gereedschap vereist.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies over het gebruik van Uponor buizen en het bijbehorende gereedschap in uw projecten.

Bij Langerak Doe-Het-Zelf in Utrecht bieden we een assortiment aan gereedschap voor het installeren van buizen, waaronder ook Viega Smartpress, uponor, rehau, henco wavin tece en meer! Of u nu op zoek bent naar handgereedschap of elektrische gereedschappen, wij hebben wat u nodig heeft. Ons assortiment omvat persgereedschap, buigveren, handmatige persen en elektrische persen die compatibel zijn met verschillende buizen.

Met ons hoogwaardige gereedschap wordt het installatieproces van uw buizen efficiënter en gemakkelijker. Of u nu een professionele installateur bent of een doe-het-zelver, wij hebben het juiste gereedschap voor uw project.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het huren van gereedschap voor uw specifieke behoeften. Ons deskundige team staat voor u klaar om u te helpen bij het selecteren van het juiste gereedschap voor uw project.

Ons artikelnr.: 114014002

Fabrikant: Uponor - artikelnr.: 1059579

leverancier artikelnr.: 9359405

Actuele voorraad: 137

Winkelprijs: € 4.75

 


De: uponor buis wit op rol20x2.25 mm rol=100 pers prijs per meter haalt u direct op in onze winkel in Utrecht. Langerak Utrecht voor de laagste prijs en beste service van Utrecht. Alles op het gebied van installatiemateriaal - dakbedekking - riolering - centrale verwarming en complete badkamers in Utrecht.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW! Mocht u vragen hebben over deze prijzen of produkten dan kunt u altijd bellen met 0302938451. Mocht u een soortgelijk produkt zoeken met andere specificaties dan kunnen wij deze voor u bestellen.

Is het produkt te groot voor uw auto? Wij bezorgen gratis in Utrecht en omliggende gemeentes

 

 

 

 
  CV-ketels bestellen utrecht - CV-ketels bestellen nieuwegein - CV-ketels bestellen houten - CV-ketels bestellen maarssen - CV-ketels bestellen ijsselstein
loodgieters materialen utrecht - loodgieters materialen nieuwegein - loodgieters materialen houten - loodgieters materialen maarssen - loodgieters materialen ijsselstein
Houtkachel utrecht - Houtkachel nieuwegein - Houtkachel houten - Houtkachel maarssen - Houtkachel ijsselstein
CV-ketel materialen utrecht - CV-ketel materialen nieuwegein - CV-ketel materialen houten - CV-ketel materialen maarssen - CV-ketel materialen ijsselstein
Dakmaterialen utrecht - Dakmaterialen nieuwegein - Dakmaterialen houten - Dakmaterialen maarssen - Dakmaterialen ijsselstein
Zink bestellen utrecht - Zink bestellen nieuwegein - Zink bestellen houten - Zink bestellen maarssen - Zink bestellen ijsselstein
lichtkoepel bestellen utrecht - lichtkoepel bestellen nieuwegein - lichtkoepel bestellen houten - lichtkoepel bestellen maarssen - lichtkoepel bestellen ijsselstein
mindervalide ergonomisch utrecht - mindervalide ergonomisch nieuwegein - mindervalide ergonomisch houten - mindervalide ergonomisch maarssen - mindervalide ergonomisch ijsselstein