Centrale Verwarming Hout - Gaskachels Diverse Sanitair Riolering - Hemelwater Dakmaterialen Installatiematerialen

Langerak Doe Het Zelf

Hier vindt u alle produkten die wij in onze winkel verkopen. Tevens staat er bij hoeveel we er van op de plank hebben... Als de specialist van Utrecht op het gebied van Sanitair, CV, Riolering en Dakbedekking kunnen wij nog veel meer mooie produkten voor u bestellen!

 
 

Uponor Gas-plus geel op rol 20x2.25 rol = 100 meter
Verbeter uw gasleidingsysteem met de Uponor Gas-plus buizen op rol, met een afmeting van 20x2.25 mm. Deze hoogwaardige gasleidingen, verkrijgbaar bij Langerak Doe-Het-Zelf in Utrecht, bieden een veilige en betrouwbare oplossing voor het transport van gas in uw woning of bedrijfspand.

Productspecificaties:

  1. Hoge drukbestendigheid: Uponor Gas-plus buizen zijn ontworpen om hoge drukken te weerstaan, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in gasleidingsystemen met een betrouwbare en veilige werking.

  2. Uitstekende temperatuurbestendigheid: Deze buizen zijn bestand tegen een breed scala aan temperaturen, waardoor ze zowel bij koude als warme omstandigheden effectief blijven functioneren.

  3. Corrosiebestendig: Uponor Gas-plus buizen zijn bestand tegen corrosie en roestvorming, wat de duurzaamheid en betrouwbaarheid van uw gasleidingsysteem verhoogt en de kans op lekkage minimaliseert.

  4. Conformiteitscertificering: De Uponor Gas-plus buizen voldoen aan alle relevante normen en certificeringen voor gasleidingsystemen, wat zorgt voor gemoedsrust en naleving van de geldende regelgeving.

  5. Veiligheid: Uponor Gas-plus buizen zijn speciaal ontworpen voor gebruik met gas, met veiligheidskenmerken die de integriteit van het leidingsysteem waarborgen en de veiligheid van uw woning of bedrijfspand garanderen.

  6. Gemakkelijk te installeren: De buizen worden geleverd op rol van 100 meter, wat zorgt voor gemakkelijk transport en installatie. Ze kunnen eenvoudig worden gesneden en aangepast aan de specifieke behoeften van uw project.

Persgereedschapverhuur:

Bij Langerak Doe-Het-Zelf in Utrecht verhuren wij ook verschillende persgereedschappen voor het installeren van Uponor Gas-plus buizen, zowel elektrisch als handmatig. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies over het gebruik van Uponor buizen en het bijbehorende gereedschap in uw projecten.

Bij Langerak Doe-Het-Zelf in Utrecht bieden we een assortiment aan gereedschap voor het installeren van buizen, waaronder ook Viega Smartpress, uponor, rehau, henco wavin tece en meer! Of u nu op zoek bent naar handgereedschap of elektrische gereedschappen, wij hebben wat u nodig heeft. Ons assortiment omvat persgereedschap, buigveren, handmatige persen en elektrische persen die compatibel zijn met verschillende buizen.

Met ons hoogwaardige gereedschap wordt het installatieproces van uw buizen efficiënter en gemakkelijker. Of u nu een professionele installateur bent of een doe-het-zelver, wij hebben het juiste gereedschap voor uw project.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het huren van gereedschap voor uw specifieke behoeften. Ons deskundige team staat voor u klaar om u te helpen bij het selecteren van het juiste gereedschap voor uw project.

Ons artikelnr.: 114014004

Fabrikant: Uponor - artikelnr.: 1023249

leverancier artikelnr.: 9350044

Actuele voorraad: 104

Winkelprijs: € 5.30

 


De: Uponor Gas-plus geel op rol 20x2.25 rol = 100 meter haalt u direct op in onze winkel in Utrecht. Langerak Utrecht voor de laagste prijs en beste service van Utrecht. Alles op het gebied van installatiemateriaal - dakbedekking - riolering - centrale verwarming en complete badkamers in Utrecht.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW! Mocht u vragen hebben over deze prijzen of produkten dan kunt u altijd bellen met 0302938451. Mocht u een soortgelijk produkt zoeken met andere specificaties dan kunnen wij deze voor u bestellen.

Is het produkt te groot voor uw auto? Wij bezorgen gratis in Utrecht en omliggende gemeentes

 

 

 

 
  CV-ketels bestellen utrecht - CV-ketels bestellen nieuwegein - CV-ketels bestellen houten - CV-ketels bestellen maarssen - CV-ketels bestellen ijsselstein
loodgieters materialen utrecht - loodgieters materialen nieuwegein - loodgieters materialen houten - loodgieters materialen maarssen - loodgieters materialen ijsselstein
Houtkachel utrecht - Houtkachel nieuwegein - Houtkachel houten - Houtkachel maarssen - Houtkachel ijsselstein
CV-ketel materialen utrecht - CV-ketel materialen nieuwegein - CV-ketel materialen houten - CV-ketel materialen maarssen - CV-ketel materialen ijsselstein
Dakmaterialen utrecht - Dakmaterialen nieuwegein - Dakmaterialen houten - Dakmaterialen maarssen - Dakmaterialen ijsselstein
Zink bestellen utrecht - Zink bestellen nieuwegein - Zink bestellen houten - Zink bestellen maarssen - Zink bestellen ijsselstein
lichtkoepel bestellen utrecht - lichtkoepel bestellen nieuwegein - lichtkoepel bestellen houten - lichtkoepel bestellen maarssen - lichtkoepel bestellen ijsselstein
mindervalide ergonomisch utrecht - mindervalide ergonomisch nieuwegein - mindervalide ergonomisch houten - mindervalide ergonomisch maarssen - mindervalide ergonomisch ijsselstein