Centrale Verwarming Hout - Gaskachels Diverse Sanitair Riolering - Hemelwater Dakmaterialen Installatiematerialen

Langerak Doe Het Zelf

Hier vindt u alle produkten die wij in onze winkel verkopen. Tevens staat er bij hoeveel we er van op de plank hebben... Als de specialist van Utrecht op het gebied van Sanitair, CV, Riolering en Dakbedekking kunnen wij nog veel meer mooie produkten voor u bestellen!

 
 

Dampremmende folie t.b.v. Dakisolatie per meter
Verbeter de isolatieprestaties van uw dak met de Dampremmende Folie, verkrijgbaar per meter bij Langerak Doe-Het-Zelf in Utrecht. Deze hoogwaardige folie biedt een effectieve barrière tegen vocht en damp, waardoor uw dakisolatie wordt beschermd en de energie-efficiëntie van uw huis wordt verbeterd.

Belangrijke kenmerken van de Dampremmende Folie zijn onder andere:

  1. Hoogwaardige Materialen: Gemaakt van duurzame materialen biedt deze folie betrouwbare bescherming tegen vocht en damp, waardoor de levensduur van uw dakisolatie wordt verlengd.

  2. Effectieve Dampremming: De folie fungeert als een effectieve barrière tegen vocht en damp, waardoor condensatie wordt voorkomen en de isolatiewaarde van uw dak behouden blijft.

  3. Per Meter Verkrijgbaar: Bij Langerak Doe-Het-Zelf kunt u de dampremmende folie per meter aanschaffen, waardoor u alleen betaalt voor wat u nodig heeft en er geen verspilling is.

  4. Eenvoudige Installatie: Dankzij het flexibele en lichte ontwerp is de folie eenvoudig te hanteren en te installeren, wat tijd en moeite bespaart tijdens het isolatieproces.

  5. Compatibiliteit: Geschikt voor verschillende soorten dakisolatie, kan deze folie worden toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten, zowel voor hellende als platte daken.

Verbeter de energie-efficiëntie van uw huis en bescherm uw dakisolatie met de Dampremmende Folie, verkrijgbaar per meter bij Langerak Doe-Het-Zelf in Utrecht. Bestel vandaag nog en maak uw huis comfortabeler en energiezuiniger.

Dampremmende folie t.b.v. Dakisolatie per meter

1) Allereerst brengt u een dampremmende laag (folie) aan op het hout of beton van het platte dak. Zorg ervoor dat de folie een overlap heeft van circa 10cm en plak de naden van de folie af met tape. Aan de zijkanten plakt u ook de naden af.

2) Op de folie kunt u de isolatieplaten plaatsen. Zorg ervoor dat het plat dak een afschot is van minimaal 10mm per meter. Mocht het plat dak geen afschot hebben, dan kunt u isolatieplaten kopen die een afschot heeft. Het afschot zorgt ervoor dat het hemelwater afgevoerd kan worden. U kunt de isolatieplaten mechanisch bevestigen of losliggende aanbrengen. Wanneer u de daarna te plaatsen dakbedekking ook niet mechanisch bevestigd, dient u boven op de toplaag ballast aan te brengen. Hiervoor kunt u grind of tegels gebruiken. Bij het gebruik van tegels, raden wij dreentegels (zorgt voor goede afwatering onder de dreentegels) aan in combinatie met plakzegels die de dakbedekking beschermen. Ga bij deze constructie wel na of het dak stevig genoeg is om deze ballast te kunnen dragen. Een bouwkundige kan u hierin adviseren. Voor het bevestigen van isolatieplaten, maakt u gebruik van dakparkers in combinatie met drukverdeelplaten. De dakparkers dienen een lengte te hebben van = isolatieplaat dikte + 2cm.

3) Wanneer u gebruik maakt van EPDM dakbedekking, dient u te kiezen voor PIR isolatieplaten die gecacheerd met gebitumineerd glasvlies zijn. Wanneer u kiest voor een ander isolatieplaat, is de kans groot bij het aanbrengen van de EPDM dakbedekking dat de toplaag van de isolatieplaat loslaat en de EPDM dakbedekking niet goed zal hechten op de isolatieplaten.

4) Zorg voor voldoende afschot. Een plat dak dient minimaal 10mm per meter afschot te hebben voor een goede afwatering van het regenwater. Is dit niet het geval, dan blijft het regenwater op het plat dak en wordt het niet goed/snel afgevoerd. Wanneer de dakconstructie niet voldoende afschot heeft, zijn er ook isolatieplaten met afschot leverbaar

 

Ons artikelnr.: 114027008

Fabrikant: - artikelnr.:

leverancier artikelnr.: 85T02EXTRAVL

Actuele voorraad: 26

 


De: Dampremmende folie t.b.v. Dakisolatie per meter haalt u direct op in onze winkel in Utrecht. Langerak Utrecht voor de laagste prijs en beste service van Utrecht. Alles op het gebied van installatiemateriaal - dakbedekking - riolering - centrale verwarming en complete badkamers in Utrecht.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW! Mocht u vragen hebben over deze prijzen of produkten dan kunt u altijd bellen met 0302938451. Mocht u een soortgelijk produkt zoeken met andere specificaties dan kunnen wij deze voor u bestellen.

Is het produkt te groot voor uw auto? Wij bezorgen gratis in Utrecht en omliggende gemeentes

 

 

 

 
  CV-ketels bestellen utrecht - CV-ketels bestellen nieuwegein - CV-ketels bestellen houten - CV-ketels bestellen maarssen - CV-ketels bestellen ijsselstein
loodgieters materialen utrecht - loodgieters materialen nieuwegein - loodgieters materialen houten - loodgieters materialen maarssen - loodgieters materialen ijsselstein
Houtkachel utrecht - Houtkachel nieuwegein - Houtkachel houten - Houtkachel maarssen - Houtkachel ijsselstein
CV-ketel materialen utrecht - CV-ketel materialen nieuwegein - CV-ketel materialen houten - CV-ketel materialen maarssen - CV-ketel materialen ijsselstein
Dakmaterialen utrecht - Dakmaterialen nieuwegein - Dakmaterialen houten - Dakmaterialen maarssen - Dakmaterialen ijsselstein
Zink bestellen utrecht - Zink bestellen nieuwegein - Zink bestellen houten - Zink bestellen maarssen - Zink bestellen ijsselstein
lichtkoepel bestellen utrecht - lichtkoepel bestellen nieuwegein - lichtkoepel bestellen houten - lichtkoepel bestellen maarssen - lichtkoepel bestellen ijsselstein
mindervalide ergonomisch utrecht - mindervalide ergonomisch nieuwegein - mindervalide ergonomisch houten - mindervalide ergonomisch maarssen - mindervalide ergonomisch ijsselstein