Multitubo Pert/alu Meerlaagsbuis 16x2 Wit Op Rol L=100mtr
Actuele voorraad: 285
Prijs per stuk incl BTW: € 1.60



De Multitubo Pert/alu meerlaagsbuis is een veelzijdige en betrouwbare keuze voor uw sanitair- en verwarmingssystemen. Met een diameter van 16 millimeter en een wanddikte van 2 millimeter, biedt deze buis optimale prestaties en duurzaamheid. De buis is beschikbaar op een rol met een lengte van 100 meter.

Kenmerken:

  1. Meerlaagse constructie: Deze buis combineert de voordelen van kunststof (PERT) en aluminium in een meerlaagse structuur, wat zorgt voor flexibiliteit en sterkte.

  2. Flexibiliteit: Dankzij de kunststof buitenlaag is de buis flexibel en gemakkelijk te buigen, waardoor hij eenvoudig te installeren is, zelfs in lastige hoeken en bochten.

  3. Sterkte: De aluminium kern van de buis maakt het bestand tegen hoge drukken en temperaturen, terwijl het ook corrosiebestendigheid biedt.

  4. Warmtegeleiding: De aluminium kern zorgt voor een efficiƫnte warmteoverdracht in verwarmingssystemen.

  5. Lichtgewicht: Ondanks de sterke constructie is de buis licht van gewicht, wat de hantering en installatie vergemakkelijkt.

De Multitubo Pert/alu meerlaagsbuis is niet alleen verkrijgbaar op rol, maar ook per meter beschikbaar.

Persgereedschap:

Bij Langerak Doe-Het-Zelf in Utrecht verhuren wij verschillende persgereedschappen voor het installeren van buizen, waaronder buigveren, handmatige persen en elektrische persen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het huren van persgereedschap voor uw projecten.

Bij Langerak Doe-Het-Zelf in Utrecht bieden we een assortiment aan gereedschap voor het installeren van buizen, waaronder ook Viega Smartpress, uponor, rehau, henco wavin tece en meer! Of u nu op zoek bent naar handgereedschap of elektrische gereedschappen, wij hebben wat u nodig heeft. Ons assortiment omvat persgereedschap, buigveren, handmatige persen en elektrische persen die compatibel zijn met verschillende buizen.

Met ons hoogwaardige gereedschap wordt het installatieproces van uw buizen efficiënter en gemakkelijker. Of u nu een professionele installateur bent of een doe-het-zelver, wij hebben het juiste gereedschap voor uw project.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het huren van gereedschap voor uw specifieke behoeften. Ons deskundige team staat voor u klaar om u te helpen bij het selecteren van het juiste gereedschap voor uw project.


- Privacy StatementCopyright © 2014 Langerak DHZ
loodgieters materialen utrecht - loodgieters materialen nieuwegein - loodgieters materialen houten - loodgieters materialen maarssen - loodgieters materialen ijsselstein
Houtkachel utrecht - Houtkachel nieuwegein - Houtkachel houten - Houtkachel maarssen - Houtkachel ijsselstein
CV-ketel materialen utrecht - CV-ketel materialen nieuwegein - CV-ketel materialen houten - CV-ketel materialen maarssen - CV-ketel materialen ijsselstein
Dakmaterialen utrecht - Dakmaterialen nieuwegein - Dakmaterialen houten - Dakmaterialen maarssen - Dakmaterialen ijsselstein
Zink utrecht - Zink nieuwegein - Zink houten - Zink maarssen - Zink ijsselstein
kachel utrecht - kachel nieuwegein - kachel houten - kachel maarssen - kachel ijsselstein
mindervalide ergonomisch utrecht - mindervalide ergonomisch nieuwegein - mindervalide ergonomisch houten - mindervalide ergonomisch maarssen - mindervalide ergonomisch ijsselstein