Centrale Verwarming Hout - Gaskachels Diverse Sanitair Riolering - Hemelwater Dakmaterialen Installatiematerialen

Waarom kiezen voor Langerak Doe Het Zelf???


Doehetzelf materialen verkopen is niet moeilijk! Doehetzelf materialen verkopen met de benodigde informatie is dat wel!
U kent dat wel,... U gaat naar een bouwmarkt en vraagt 1 van deze medewerkers waar u een bepaald produkt kunt vinden.
In dat gangpad, op de helft onderin! Meer dan dat zal het niet worden. En dan wilt u niet eens weten hoe het aangesloten moet worden, want dan bent u zeker aan het verkeerde adres.

Wie zoekt kent Langerak niet! Wie Langerak kent zoekt niet!
Kies niet direct voor de "goedkope" prijzen op de diverse internetsites, maar kom eens langs en laat u goed voorlichten! U zult zien dat ook de kwaliteitswinkels goed met de prijs mee kunnen! U krijgt er dan ook nog eens meer waar voor uw geld!
Centrale Verwarming!
Op het gebied van Centrale verwarming zijn wij heer en meester in Utrecht! Wij helpen u bij het uitzoeken van uw nieuwe HR-ketel. Wij rekenen uit wat u nodig heeft en zorgen ervoor dat u tijdens de winter lekker warm zit!
Wij leveren u de radiatoren van de volgende merken:
Stelrad, Thermrad, Vasco, Jaga, Radson, Brugman, Veraline en Henrad. En zorgen ervoor dat u de juiste radiator op de juiste plek ophangt.

Wij leveren u kwaliteit! Aansluitkoppelingen van Bonfix, Bonfix Vernikkeld, VSH, Uponor, Viega pexfit en Pentec. Tevens leveren wij de materialen om deze koppelingen aan te kunnen sluiten, en verhuren wij tevens de persgereedschappen om de perskoppelingen te kunnen dichtknijpen!

Sanitair
Iedereen staat toch wel minimaal 2 keer in de badkamer, en brengt daar gemiddeld toch wel een uurtje per dag door. Er is dan ook de laatste tijd een hoop ontwikkeling in deze branche. Van waterval tot ledverlichte douchekoppen, van zonnebanken onde de douche tot Televisiekijken vanuit het bad. Wij kunnen u van begin tot eind begeleiden in de tot stand komen van de ideale badkamer voor u! Van de standaard toiletpotten tot de luxere bidets en wandclosets.

Wij beginnen met de "standaard" en eindigen bij het meest luxe! Door een goede samenwerking met een aantal showroomhouders kunnen wij u vanuit Utrecht een complete oplossingen bieden en dit ook nog eens voor een zeer aantrekkelijke prijs! Wij leveren sanitair van o.a. Sphinx, Grohe, Villeroy-Boch, Duravit, Kludi, Venlo, Detremmerie, Novellini, Sealskin, Huppe, Keramag en Riho. uiteraard leveren wij alle andere gerenomeerde merken ook en vaak ook nog binnen 24 uur! Tevens hebben wij een groot aantal "eigen merk" standaard-sanitair op voorraad!

Riolering / Hemelwater
Als ervaringsdeskundige in Utrecht op het gebied van hemelwater en riolering kunnen wij samen met u op zoek gaan naar oplossingen voor uw binnenhuisriolering en de afwatering van uw hemelwater afvoer...

Of het nu gaat em een simpel lijmbochtje voor uw sifon of een probleem met een afgezaagde rioleringsbuis, wij zorgen ervoor dat uw water weer op de juiste manier wordt afgevoerd! Met behulp van de kwaliteitsmaterialen van firma DYKA, hebben wij een compleet assortiment PVC hulpmiddelen.

In Utrecht zijn wij de grootste en meest complete winkel voor al uw afvoerproblemen en uitdagingen. Ook voor uw zinken dakgoot en alle benodigdheden om uw dak af te voeren in uw hemelwater zoals: Kiezelbakken, Dakuitlopen, Vergaarbakken, Zinken hemelwater en Krimpmoffen voor Gres en Gietijzer.

Dakmaterialen!
In Utrecht kunt u voor dakbedekking vaak alleen terecht bij de verschillende bouwmarkten.De materialen die hier verkocht worden zijn heel goed voor een konijnenhok te gebruiken, maar voor uw woonhuis of schuur adviseren wij de materialen die ook gebruikt worden door de dakdekker. of het nu gaat om de dakbedekking zelf, de randafwerking (zink of aluminium), afvoeren of de afvoer van uw ontluchting of ventilatie. Wij bedienen u van de beste materialen, vaak in verschillende uitvoeringen te krijgen!

Naast het leveren van de juiste materialen leveren wij u de kennis om de klus af te ronden! Wij adviseren u om uw dak en hemelwater op de juiste manier te repareren of vernieuwen. In Utrecht een professional op het gebied van DAKWERK!

Wij leveren, dakbedekking, zinkwerk, afvoeren alu, afvoeren lood, daktrim en kit.

Installatiemateriaal
De beste installatiemateriaal leverancier in Utrecht is Langerak Doe Het Zelf! Wij bieden een complete range, soldeer, knel, pers en lijmmaterialen voor al uw waterleiding, gasleiding, afvoerleiding en CV-leiding. In combinatie met het juiste advies bieden wij een complete oplossing wanneer u een onderdeel wilt installeren, renoveren of repareren! Van 10 mm tot 28 mm (en zelfs veel groter op bestelling) hebben wij altijd de oplossing voor u. In de regio Utrecht zij wij ongeevenaard als professional op het gebied van loodgieterswerk.

Op het gebied van installatiewerk is er een hoop veranderd de laatste jaren. Wij bieden een totaaloplossingen voor de kunstof water-, cv- en gasleiding. Deze leiding is gemaakt om te persen, daarom bieden wij een verhuurservice voor ons eigen "langerak doe het zelf", "Viega" en "uponor" systeem.

  CV-ketels bestellen utrecht - CV-ketels bestellen nieuwegein - CV-ketels bestellen houten - CV-ketels bestellen maarssen - CV-ketels bestellen ijsselstein
loodgieters materialen utrecht - loodgieters materialen nieuwegein - loodgieters materialen houten - loodgieters materialen maarssen - loodgieters materialen ijsselstein
Houtkachel utrecht - Houtkachel nieuwegein - Houtkachel houten - Houtkachel maarssen - Houtkachel ijsselstein
CV-ketel materialen utrecht - CV-ketel materialen nieuwegein - CV-ketel materialen houten - CV-ketel materialen maarssen - CV-ketel materialen ijsselstein
Dakmaterialen utrecht - Dakmaterialen nieuwegein - Dakmaterialen houten - Dakmaterialen maarssen - Dakmaterialen ijsselstein
Zink bestellen utrecht - Zink bestellen nieuwegein - Zink bestellen houten - Zink bestellen maarssen - Zink bestellen ijsselstein
lichtkoepel bestellen utrecht - lichtkoepel bestellen nieuwegein - lichtkoepel bestellen houten - lichtkoepel bestellen maarssen - lichtkoepel bestellen ijsselstein
mindervalide ergonomisch utrecht - mindervalide ergonomisch nieuwegein - mindervalide ergonomisch houten - mindervalide ergonomisch maarssen - mindervalide ergonomisch ijsselstein